T 056 644 001 | OFFERTE AANVRAGEN

T 056 644 001 | OFFERTE AANVRAGEN

T 056 644 001 | OFFERTE AANVRAGEN

CLEANING

Ruim- en ontstoppingsdiensten, reinigingswerken, neutraliseren van mazouttanks, leveren van water en detecteren van geur- of verstoppingsproblemen voor zowel particulieren, bedrijven en openbare besturen.

Ruim- en ontstoppingsdienst

D’Haeye Cleaning BVBA is gespecialiseerd in het ruimen en reinigen van al uw putten (beerputten, septische putten, bioputten (IBA), teerputten, vetputten, steenputten, boorputten, rioolkolken, zwembaden, vijvers, werfputten, weegbruggen, olieafscheiders, carwashputten, regenputten, etc.).

 

Onze vakmannen komen bij u langs met een professioneel uitgeruste combiwagen voorzien van gedesinfecteerd water. Eerst worden uw putten leeg gezogen en daarna worden de putten onder hoge druk gereinigd indien nodig met ontsmettingsproduct. Het afvalwater wordt nadien afgevoerd naar een erkend verwerkingsstation.

 

Naast onze ruimdienst zijn we eveneens gespecialiseerd in het ontstoppen van al uw afvoerleidingen met een diameter van 10mm tot 3m. Door het gebruik van een combiwagen zijn we in de mogelijkheid om alle soorten vervuiling (vet, klak, zand, aarde, beton of slib) onmiddellijk op te zuigen na het ontstoppen van uw leidingen.

 

Indien nodig plaatsen wij rioolafsluiters, zodat aan een afgesloten riolering kan gewerkt worden (van 60mm tot en met 600mm).

 

We zijn ook uitgerust met het nodige materiaal om te ontstoppen op drassige terreinen.

Onze ontstoppingswagens beschikken over een zware zuigcapaciteit waardoor het mogelijk is om vaste materie op te zuigen, zoals bijvoorbeeld lavastenen, zand en grind, en dit over een grote afstand.